جولان اپراتورهای خارجی در غیاب زیرساخت مخابرات ایرانی

شهروندان مرزنشین شهرستان جلفا به دلیل ناامیدی از کیفیت مکالمه و اینترنت همراه اپراتورهای داخلی در مناطق مرزی، ترجیح می‌دهند، سرویس اینترنت پرسرعت خود را از کشورهای همسایه بگیرند.

به نقل از فارس، ساکنان نواحی مرزی در کناره رود ارس که هم مرز با کشور جمهوری آذربایجان، ارمنستان و نخجوان است به‌دلیل عدم بهره‌مندی از کیفیت مطلوب ارتباط موبایلی و اینترنت همراه با تهیه سیم کارت کشورهای همسایه از اپراتورهای آنها که از کیفیت به مراتب بهتری برخوردارند، از خدمات اینترنت و مکالمه بهره می‌گیرند.

براساس مصاحبه.های میدانی انجام یافته توسط خبرنگار خبرگزاری فارس، هم اکنون به‌دلیل ضعف شدید زیرساختی موجود در این مناطق در بخش‌های زیادی از این شهرستان از جمله شهر جلفا و روستاهای اطراف آن و حتی جاده‌های دسترسی به شهر جلفا و جاده‌های مرزی نقاط کور متعددی مشاهده می‌شود که منجر به رومینگ ناخواسته تلفن‌های همراه شهروندان و مسافران می‌شود.

شرکت مخابرات ایران در این منطقه با نصب چندین تابلو در این خصوص هشدار داده و از مسافران و مردم خواسته است تا مراقبت نمایند تا هزینه ناخواسته رومینگ به آنها تحمیل نشود!

جالب اینجاست که این تابلو در حدود ۱۰کیلومتری شهر جلفا که منطقه آزاد ارس نیز در آن واقع شده است نصب شده و در همان نقطه ورود به منطقه آزاد ارس و چندین نقطه دیگر در داخل و خارج شهر شاهد قطع آنتن و رومینگ کشور همسایه هستیم که بیش از ۱۵ کیلومتر با مرز فاصله دارد!

نکته دیگر اینکه همین وضعیت در تمام مسیر جاده مرزی و روستاهای مرزی ادامه داشته و اپراتورهای نخجوان، ارمنستان و آذربایجان بر اپراتورهای داخلی غلبه کرده و با گذر از مرز ارس کیفیت بهتری را تقدیم مردم مرزنشین می‌کنند.

به گفته یکی از شهروندان این مناطق در سال‌های گذشته به‌دلیل پایین بودن نرخ برابری ارز کشورهای همسایه، میزان استفاده از این سیم کارتها رایج تر بوده است.

شرکت مخابرات ایران پس از اعتراض اهالی برخی از روستاهای این مناطق مرزی، اعلام نموده است که در مناطق کم جمعیت بدلیل عدم توجیه اقتصادی سرمایه‌گذاری زیرساختی نخواهد کرد!

هم اکنون برخی از روستاهای همجوار شهر جلفا که همسایه منطقه آزاد ارس نیز می‌باشند با چالش اینترنت همراه برای آموزش دانش‌آموزان خود مواجهند.

درباره نویسنده

592 نویسنده

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق این سایت برای © 2024 اولکمیز. محفوظ است.