• ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۴:۴۳ ب.ظ

اولکمیز

پایگاه خبری تحلیلی شمالغرب

شهرام دبیری: آتش‌نشانی شغلی الهی است

Bymodir

اسفند ۲۷, ۱۳۹۸ #آتش نشانی, #شهرام دبیری

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: آتش نشانی در کنار پزشکی از جمله مشاغل الهی هستند در روزهای سخت در کنار مردم بوده و از جان و مال مردم محافظت می کند.

شهرام دبیری در مراسمی که به پاس قدردانی از زحمات آتش نشانان خدوم سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز برگزار شد گفت: امروز آتش‌نشانان در کنار پزشکان برای سلامت مردم جانفشانی میکنند که زحمات آنان قابل تقدیر است.

او با اشاره به اینکه آتش‌نشانان در صف مقدم مبارزه با مبارزه و مقابله با شیوع ویروس کرونا در کشور هستند خاطرنشان کرد: در حال حاضر حال عمومی فرمانده آتش نشانی تبریز نسبت به روزهای گذشته مساعدتر است.

دبیری گفت: همه ما برای سلامتی و بهبودی حال آقای قلیزاده رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز که در خط مقدم مبارزه با کرونا به این بیماری مبتلا شده است دعا می‌کنیم.

By modir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *